Start campagne 'Oog voor wat telt'

Zoommeeting campagne.png
Foto Hetty.jpg
Door Hetty Pullen-Muis op 17 januari 2022 om 20:06

Start campagne 'Oog voor wat telt'

De campagne is gestart met een online bijeenkomst op vrijdag 14 januari. We hebben dat vooral gedaan met de gedachte dat we onze kracht, hoop en moed zoeken bij God. Dit geloof en ons vertrouwen in de toekomst deelden we als mooie en diverse groep ChristenUnie Hoogeveen.

Debatten gaan vaak meer om strijd dan om gesprek en luisteren naar elkaar. Ik hoop dat ik dat luisteren de komende tijd vooral kan uitstralen en dat we dat ook samen als politieke partij in Hoogeveen doen. Ieder op een eigen persoonlijke manier. Vooral dat we een politieke partij zijn van mensen van hoop, moed en verantwoordelijk gedrag. Dat past bij ‘lichtgevende’ mensen”.

Als ChristenUnie willen we met het motto ‘oog voor wat telt’ de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 inhoud geven. Dat is een mooie en inspannende tijd, zeker in deze tijd van de coronacrisis en de onzekerheid over de politieke uitslag. Wat gaat het betekenen dat we als ChristenUnie volop onze inzet voor Hoogeveen laten zien? In het verkiezingsprogramma schrijven we “Mensen voelen zich niet begrepen, niet gezien en soms zelfs klemgezet”. We zien en voelen dat in Hoogeveen. We willen als politici dat steeds voor ogen blijven houden en dat uitstralen in Hoogeveen”.

Dat motiveert ons de komende campagne. We gaan voor speerpuntenals haalbare en betaalbare woningen en betere ondersteuning van vrijwilligers & mantelzorgers in Hoogeveen. Maar ook de inzet voor stabiele gemeentefinanciën, een duurzame toekomst en zorg voor kinderen bij schulden en armoede. 

Met een enthousiaste groep die bestaat uit Martien van Dijk, Koen Meesters, Gijs Verstegen, Peter Noordhuis, Arnout de Leeuw, Arjan van Beek en Karine Kwant-Leeftink zetten we ons samen in voor campagne van de ChristenUnie Hoogeveen. Met de campagneleider Alfred Mulderij en vele anderen gaat dat een mooie tijd worden. Laten we daarin uitstralen dat we vooral willen luisteren naar onze inwoners en zo laten zien dat we oog hebben voor wat telt.

Labels: