Teamdag 24 september

Teamdag CU 24 september 2022 IMG_7271.jpg
Karine Kwant-Leeftink.jpg
Door Karine Kwant-Leeftink op 27 september 2022 om 18:40

Teamdag 24 september

Op 24 september hebben we met de fractie, steunfractie, het bestuur en wethouder Jeroen Westendorp een geslaagde teamdag gehad. De plannen voor de komende termijn zijn weer besproken, portefuilles voor zover dat nog niet gedaan was verdeeld en speerpunten geconcretiseerd. 

In oktober zullen de fractieleden en steunfractieleden bijvoorbeeld samenkomen en in gesprek met jeugdwerkers en andere geïnteresseerden in Hoogeveen. Daarnaast zijn er plannen gemaakt voor activiteiten op het gebied van onderwijs, bereikbaarheid en vrijwilligers. Daarover later meer. 

Wilt u nog eens teruglezen wat de visie van ChristenUnie Hoogeveen is voor 2022-2026 stelt? Lees dat dan terug op de pagina met ons verkiezingsprogramma

Teamdag CU 24 september 2022 IMG_7271
Van links naar rechts:
Achter: Jeroen Westendorp (wethouder), Alfred Mulderij (secretaris bestuur), Margriet  Baanvinger (voorzitter bestuur), Reinier Mulder (trainer), Hetty Pullen-Muis (fractievoorzitter), Gijs Verstegen (opvolgend raadslid).
Voor: Karine Kwant-Leeftink (steunfractie), Martien van Dijk (raadslid), Koen Meesters (raadslid).
Ontbrekend op foto: Nick Klunder (bestuurslid algemeen), Arnout de Leeuw (penningmeester bestuur), Peter de Vries (steunfractie).