Drukbezochte jaarvergadering voor ChristenUnie

IMG-0926.JPGwoensdag 27 februari 2019 21:09

Het vorig jaar aangetreden bestuur van de ChristenUnie Hoogeveen besloot de jaarlijkse ledenvergadering in een nieuw jasje te steken. Het plan was een smakelijke, interactieve en afwisselende bijeenkomst te organiseren op een verrassende locatie. Afgelopen dinsdag was het zover. Het bestuur blikt tevreden terug.

Joke Top (voorzitter): ‘Een jaarvergadering is vaak een verplicht nummer waarop het jaarverslag en de cijfers goedgekeurd moeten worden door de leden. Het leek ons leuk er gewoon een gezellige avond van te maken waar de leden zelf ook aan het woord komen. We zijn te gast geweest bij Brownies & downieS en hebben daar heerlijk gegeten. Nadat we kort stilgestaan hebben bij de verplichte formaliteiten, hebben we vier tafels rondom een thema georganiseerd. Aan de hand van prikkelende stellingen gingen de leden in gesprek over thema’s als duurzaamheid, armoede, waterschap of de verwachtingen van lokale politiek. Om het kwartier werd er gewisseld van groep en van onderwerp. We kijken terug op een goed bezochte en fijne avond. Daar zijn we heel dankbaar voor’.

Wilt u ook betrokken worden bij de activiteiten van de ChristenUnie maar bent u nog geen lid?  Als u zich nu bij de aanmeldt, ontvangt u het boek van Gert-Jan Segers (‘Waarom doe ik dit in vredesnaam’) cadeau.

« Terug