Voorstellen steunfractie

Zakelijke foto.jpgdinsdag 23 februari 2021 20:34

In de komende weken stellen we onze steunfractieleden aan u voor. Deze week: Martien van Dijk (24).

Met veel plezier woon ik samen met mijn vrouw sinds eind 2019 in Hoogeveen. Hiervoor hebben we een aantal jaren in Zwolle gewoond en gestudeerd. We wilden graag een huis kopen en wat dichter bij onze familie wonen, waardoor we uitkwamen bij onze woonplaats. Van oorsprong kom ik uit het eveneens Drentse Nieuw Roden.

In het dagelijks leven werk in de accountancy, waarbij ik me bezighoud met het controleren van jaarrekeningen van met name MKB-ondernemingen en onderwijsinstellingen. Het leuke aan mijn werk vind ik dat ik door het jaar heen bij veel verschillende organisaties in de keuken kan kijken. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden en familie af te spreken, speciaal bier te proeven en als de zon schijnt te sporten. Ik ben lid van de CGK en daar betrokken bij het jeugdwerk.

Ik ben als steunfractielid bij de ChristenUnie in Hoogeveen betrokken. Dit betekent dat ik met de raadsleden meedenk als het gaat om het bepalen van standpunten, maar ook zo nu en dan een artikel voor op de website of een persbericht schrijf. De lokale politiek van de ChristenUnie spreekt me aan omdat het wat mij betreft een mooie balans laat zien tussen een sprekend hart en verstandig, toekomstgericht beleid.

« Terug