Berichten over Fractie

 1. t Anker Hollandscheveld.jpg
  Afbeelding Martien.jpeg
  Door Martien van Dijk op 4 november 2021

  In gesprek met de fractie in Hollandscheveld

  In 2020 is in Hoogeveen en in Pesse de mogelijkheid geboden aan geïnteresseerden en leden om in gesprek te gaan met de gemeenteraadsleden van de fractie van de ChristenUnie in de gemeente Hoogeveen. De fractie heeft dit als zeer goede avonden ervaren. Daarom was in april 2020 ook gepland om bij Het Anker in Hollandscheveld een dergelijke bijeenkomst te organiseren. Omdat de bijeenkomst in 2020 geannuleerd moest worden wil de ChristenUnie hieraan nu een vervolg geven door alsnog hiervoor een avond te organiseren in Hollandscheveld. 

  Lees meer over "In gesprek met de fractie in Hollandscheveld"
 2. Raadzaal Hoogeveen.jpg
  Afbeelding Martien.jpeg
  Door Martien van Dijk op 25 augustus 2021

  Saaie lokale politiek?

  Kadernota, bestemmingsplan, besluitenlijst, WOZ en RES. Waar hebben we het over? Een opsomming van woorden uit de gemeente waarop het spreekwoord ‘onbekend maakt onbemind’ van toepassing is. Andersom is dit ook waar: bekend maakt bemind. Zelf ben ik gaandeweg fan geworden van de lokale politiek. In deze column vertel ik daar meer over.

  Lees meer over "Saaie lokale politiek?"

  Labels:

 3. jasje+christenunie+logo+campagne.jpg
  Afbeelding Koen.jpg
  Door Koen Meesters op 20 mei 2021

  Raadslid worden; iets voor jou?

  Op 16 maart 2022 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Dat lijkt nog ver weg, maar inmiddels wordt er achter de schermen al druk nagedacht over welke thema’s belangrijk zijn voor komende verkiezingen en, ook niet onbelangrijk, wie er op de lijst komen te staan. Iedereen die zich betrokken voelt bij de ChristenUnie kan zich kandidaat stellen. Je hoeft daar (nog) geen lid voor te zijn.

  Lees meer over "Raadslid worden; iets voor jou?"

  Labels: ,

 4. Afbeelding Gijs.jpg
  Door Gijs Verstegen op 9 april 2021

  Nieuw opvolgend raadslid

  Gisteren ben ik door de gemeenteraad benoemd als opvolgend raadslid voor de ChristenUnie. In dit nieuwbericht stel ik me aan u voor.

  Lees meer over "Nieuw opvolgend raadslid"

  Labels: